november 23, 2014

Totaalpakket

Totaalpakket: Alles uit handen, tijd voor uw eigen bedrijf!

TotaalpakketM.vd. Elzen Online Solutions heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en eigentijdse websites en online shops. M.vd. Elzen Online Solutions zorgt echter niet alleen voor de ontwikkeling op zich, maar biedt gedurende het volledige proces ook nog eens een passende ondersteuning aan, aan haar klanten. Wij staan onze klanten dan ook bij van ontwerp en bouw tot de aanmelding bij de verschillende zoekmachines en het voorzien van een geschikte hosting. Daarnaast verzorgen wij eveneens een gedetailleerd rapport die op een overzichtelijke wijze weergeeft op welke manier bezoekers bij uw online business terecht zijn gekomen.

Naast bovenstaande begrijpt M.vd. Elzen Online Solutions hoe belangrijk het voor haar klanten is dat ze zelf hun online business kunnen bijsturen waar nodig. Omwille van deze reden kiezen we er voor om de door ons ontwikkelde websites steeds te voorzien van een eenvoudige beheeromgeving. Op deze manier kunnen onze klanten zelf alle content toevoegen of aanpassen die ze maar wensen, of het daarbij nu gaat om tekst of afbeeldingen maakt geen enkel verschil. Vreest u dat het zelf beheren van uw website toch niet echt iets voor u is? Onze deskundige training zorgt er voor dat u het systeem snel onder de knie krijgt!

Inhoud Totaalpakket:
– Webdesign die wordt ontwikkeld aan de hand van de eisen van de klant
– Een gebruiksvriendelijk content management system die het mogelijk maakt om zelf uw website te beheren
– U beheert uw website waar en wanneer u dat wenst
– Gedetailleerde bezoekersstatistieken
– Professionele webhosting inclusief domeinnaam aangepast aan de noden van uw website of online shop
– Onbeperkt aantal e-mailadressen
– Deskundige online training na oplevering van uw online business

Aanvullende Opties totaalpakket:

– Het ontwerpen van professionele visitekaartjes, briefpapier en indien vereist een complete huisstijl
– Het drukken van visitekaartjes, briefpapier of een volledige huisstijl
– Support na oplevering

Kosten totaalpakket:
Indien u het totaalpakket wenst af te sluiten bij M.vd. Elzen Online Solutions dient u er rekening mee te houden dat er éénmalige kosten in rekening worden gebracht voor het design en de scripting. Voor de webhosting en domeinnaam wordt een jaarlijkse kostprijs in rekening gebracht. Afhankelijk van de eventuele aanvullende opties waar u voor kiest dient u rekening te houden met extra eenmalige of periodieke kosten.

Bent u geïnteresseerd om het totaalpakket van M.vd. Elzen Online Solutions af te sluiten of heeft u toch nog enkele vragen waar u graag een antwoord op wenst te ontvangen? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte of advies!