november 21, 2014

Professionele WordPress website

Professionele WordPress website, kwalitatief en gebruiksvriendelijk

Wordpress website

Professionele WordPress website ? Het is vandaag de dag geen enkel probleem meer om een website te maken. Iedereen kent namelijk wel iemand die snel even een website in elkaar kan zetten. Een website maken kan niet zo moeilijk zijn, een goede website maken is vaak iets helemaal anders. Tegenwoordig is een website zoveel meer geworden dan zomaar een visitekaartje. In een tijd waarin steeds meer mensen surfen met behulp van hun tablet of smartphone is het bijvoorbeeld essentieel geworden dat websites niet langer uitsluitend goed worden weergegeven op computers en tablets, maar ook op mobiele toestellen. Daarnaast zult u uiteraard ook willen dat uw website goed gevonden wordt in zoekmachines zoals met name Google. Een moderne en professionele website kan eigenlijk het best omschreven worden als een online marketing tool die de klok rond klanten voor u werft.

wordpress nederlandsM.vd. Elzen Online Solutions is uw ideale partner voor het bouwen van een professionele website met behulp van het WordPress content management system. Niet alleen verzorgen wij trouwens de bouw van uw website, daarnaast voorzien we onze klanten eveneens van een totaal pakket voor zowel de techniek als de marketing. Op deze manier heeft u geen enkel omkijken naar uw online business en bent u toch verzekerd van een kwalitatieve opvolging. Bij M.vd. Elzen Online Solutions kunt u steeds terecht voor deskundig advies!

Betaalbaar uw eigen wordpress website
Alle websites die door M.vd. Elzen Online Solutions worden ontwikkeld maken gebruik van het WordPress content management system. een WordPress website mag zich op heden niet alleen het beste, maar tevens ook het meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke beheerplatform op de markt noemen. Websites die worden gebouwd met behulp van WordPress kenmerken zich niet alleen door een betere ranking in Google, daarnaast worden ze steeds volgens de nieuwste technieken gebouwd zodat u steeds over een eigentijdse website beschikt. Verder is WordPress bijzonder gebruiksvriendelijk waardoor er geen enkele ervaring is vereist. Indien u een tekstbestand op uw computer kunt typen met behulp van bijvoorbeeld Word, dan kunt u ook met een WordPress website perfect uit de voeten!

Wordpress desingUnieke vormgeving
Hoewel er gebruik wordt gemaakt van een bestaand systeem als WordPress is het wel degelijk mogelijk om de vormgeving van uw website geheel aan uw wensen en verlangens aan te passen. De webdesigners van M.vd. Elzen Online Solutions ontwerpen steevast een website die niet alleen over een overzichtelijke navigatie beschikt, daarnaast wordt ze ook altijd goed weergegeven en dat niet alleen op computers en laptops, maar ook op smartphones en tablets. Op deze manier kunnen al uw potentiële klanten zo optimaal mogelijk gebruikmaken van uw website waardoor u geen enkele klant zult mislopen!

Responsive websiteResponsive WordPress website
Indien u bij M.vd. Elzen Online Solutions een website laat ontwikkelen zorgen wij er voor dat deze steeds responsive is. Dit wil zeggen dat uw online business er op ieder apparaat goed uitziet, uw WordPress website is altijd en overal prima te bekijken!

Zoekmachine optimalisatie standaard inbegrepen
Het WordPress website beheersysteem is van nature reeds bijzonder Google vriendelijk. M.vd. Elzen Online Solutions voert echter standaard nog de nodige aanpassingen uit waardoor ook uw online business in een echte bezoekers magneet zal veranderen. Onze websites kenmerken zich steeds door een zo optimaal mogelijke vindbaarheid en dat zonder dat u hier ook maar één euro extra voor dient te betalen!


Open-Source
Het WordPress website content management system is een open-source systeem. Dit wil zeggen dat het platform vrij beschikbaar is en er geen licentiekosten voor moeten worden betaald. De ontwikkelaars achter het WordPress systeem zorgen voor de doorontwikkeling wat zich uit in regelmatige updates. De populariteit van het open-source systeem WordPress heeft er in ieder geval door de jaren heen voor gezorgd dat er niet alleen veel documentatie over terug te vinden is, daarnaast zijn er ook vele plugins beschikbaar die ook uw website nog professioneler en uitgebreider kunnen maken.

Wordpress pluginsUitbreidingen met behulp van plugins
Het enorme aanbod aan plugins dat op vandaag beschikbaar is voor het WordPress systeem zorgt er voor dat M.vd. Elzen Online Solutions zeer eenvoudig alle mogelijke gewenste functionaliteiten aan uw website kan toevoegen. Zo beschikt u steeds over de mogelijkheid om uw website, ook in de toekomst zeer eenvoudig verder uit te breiden.

Ook een WordPress website?
Heeft u nog vragen of zou u graag ook over een WordPress website willen beschikken? Aarzel dan niet langer en neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte!

Uw eigen WordPress website is al mogelijk vanaf € 499,-