november 23, 2014

Diensten

M.vd.Elzen Online Solutions is met haar diensten gespecialiseerd in het op professionele wijze ontwikkelen van websites en online shops.

De Diensten van M.vd.Elzen Online Solutions ondersteunen de opdrachtgevers gedurende het gehele proces, van ontwerp en bouw tot aanmelding bij zoekmachines en hosting. Wij verzorgen tevens een rapportage die inzichtelijk maakt op welke wijze de bezoekers op uw website terecht zijn gekomen.

Bekijk hier een overzicht van al mijn diensten

WordPress website:

WordpressM.vd. Elzen Online Solutions is uw ideale partner voor het bouwen van een professionele website met behulp van het WordPress content management system. Niet alleen verzorgen wij trouwens de bouw van uw website, daarnaast voorzien we onze klanten eveneens van een totaal pakket voor zowel de techniek als de marketing.

Op deze manier heeft u geen enkel omkijken naar uw online business en bent u toch verzekerd van een kwalitatieve opvolging. Bij M.vd. Elzen Online Solutions kunt u steeds terecht voor deskundig advies!
Uitgebreide informatie over deze diensten: Meer informatie

 

Woocommerce webwinkel:

WoocommerceM.vd. Elzen Online Solutions kan ook voor u een professionele webwinkel ontwikkelen waarbij gebruik wordt gemaakt van WordPress in combinatie met WooCommerce. M.vd. Elzen Online Solutions staat niet alleen in voor de ontwikkeling van uw webwinkel, daarnaast voorzien we onze klanten ook steeds van een compleet pakket op vlak van techniek en marketing. Hierdoor heeft u als eigenaar van de webwinkel er geen omkijken meer naar en kunt u doen waar u echt goed in bent. Wij van M.vd. Elzen Online Solutions verzekeren onze klanten van een goede opvolging van hun webwinkel en dat terwijl u ook steeds bij ons terecht kunt voor deskundig advies.
Uitgebreide informatie over deze diensten:  Meer inormatie

 

Magento webwinkel:

Magento webwinkel

Voor de ontwikkeling van haar webwinkels maakt M.vd. Elzen Online Solutions gebruik van de vaak geprezen Magento webwinkel open source webwinkelsoftware. Het gebruik van deze unieke software brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Zo is het steeds op eenvoudige wijze mogelijk om aanpassingen te maken aan zowel het design als de inhoud en de functies.

Kiezen voor een Magento webwinkel is daarnaast kiezen voor een zoekmachinevriendelijke online business die ook nog eens beschikt over een professionele backoffice.
Uitgebreide informatie over deze diensten:  Meer informatie

Website met CMS

CMSMet het CMS (Content management systeem) kunt u gemakkelijk en snel overal ter wereld uw website onderhouden.
Wij bouwen het cms systeem in uw op maat (gemaakte) design.
Ons systeem is zo gebouwd dat u geen professional hoeft te zijn om het systeem te kunnen gebruiken, de editor in het cms syteem werkt hetzelfde als Word. U hoeft hiervoor geen dure software aan te schaffen, enkel uw standaard internet browser is voldoende!
Uitgebreide informatie over deze diensten:  Meer informatie

 

Totaalpakket:

Totaalpakket

Wij staan onze klanten dan ook bij van ontwerp en bouw tot de aanmelding bij de verschillende zoekmachines en het voorzien van een geschikte hosting. Daarnaast verzorgen wij eveneens een gedetailleerd rapport die op een overzichtelijke wijze weergeeft op welke manier bezoekers bij uw online business terecht zijn gekomen.

Naast bovenstaande begrijpt M.vd. Elzen Online Solutions hoe belangrijk het voor haar klanten is dat ze zelf hun online business kunnen bijsturen waar nodig
Uitgebreide informatie over deze diensten: Meer informatie

Eigen mail adres:

Contact opnemenMail sturen vanaf uw eigen mail adres is nu mogelijk bij M.vd.Elzen Online Solutions.
Met dit pakket kunt u via internet, outlook, tablet of smartphone uw e-mail ontvangen en versturen op uw persoonlijke mailadres.
Uw eigen mail adres wordt voorzien van een eigen domeinnaam (voorbeeld www.uwnaam.nl)

Uit te breiden met meerdere mailadressen, (voorbeeld opa@familievoorbeeld.nl, kind@familievoorbeeld.nl, moeder@familievoorbeeld.nl enz
Uitgebreide informatie over deze diensten:  Meer informatie

 

Betaaldiensten:

betaaldienstenM.vd.Elzen Online Solutions kan u begeleiden bij het aanbieden van betaaldiensten zoals: Ideal, Paypal, Creditcard en achterafbetalen (op factuur),

Dit is slecht een greep uit de mogelijkheden.Ik kan het totaalpakket voor uw betaaldiensten aanbieden van het aanvragen van de diensten tot het installeren van de betaalopties op uw website.
Uitgebreide informatie over deze dienst:  Meer informatie